Lajme


Për çfarë u pajtuan Kurti dhe Merkel në Tiranë?

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka thënë se me Merkelin u pajtuan që Procesi i Berlinit është platforma për bashkëpunim rajonal. Kryeministri Kurti ka thënë se i ka nënvizuar kancelares gjermane nevojën për inevstim në…Beogradi në ankth nga “BOMBAT” e Merkel-it për Kosovën

Mediat e Beogradit janë të SH0KUARA për qëndrimet e bujshme të kancelares gjermane, gjatë vizitës së shkurtër në Serbi, ku nuk pati asnjë shans për interpretim apo keqintepretim. ‘Politika’ dhe ‘Blic’ e Beogradit bëjnë të…