Pse armiku i shqiptarit është shqiptari?

Gati nuk ka ditë që ne, shqiptarët, nuk përjetojmë strese, të cilat na e prishin ditën dhe na cytin të merremi me to… Thuajse shokohemi përditë me intervista të ndryshme, me fjalë e deklarata të…